06-11267591 (ook whatsapp) woef@stamboomenbastaard.nl

Even voorstellen

Even voorstellen…Hedy Beerlage, (honden)gedragsfanaat en eigenaresse van hondenuitlaatservice Stamboom & Bastaard.

Ik gun iedereen de enthousiaste, liefdevolle en helende energie van een hond met zijn vrolijke kwispel. Een betere therapeut bestaat er niet. Daarom help ik baasjes graag om een gelukkige hondeneigenaar te kunnen zijn! 

Het idee van S&B speelde al jaren in mijn hoofd. In januari 2019 heb ik de stoute (regen)laarzen aangetrokken, en de knoop doorgehakt om deze droom te realiseren. Op 1 juni 2019 is Stamboom & Bastaard officieel van start gegaan!

Al heel mijn leven ben ik omringd door allerlei honden; stambomen en bastaards. De mooiste ervaring was toch wel bij Hulphond Nederland, hier heb ik in 2013-2014 hulphond Jari getraind van pup tot hulphond, een ontzettend gaaf, dankbaar en intensief traject. Bij Hulphond Nederland werd mijn feeling voor honden en hun gedrag bevestigd. De enorme berg kennis die ik daar heb opgedaan nemen ze mij niet meer af! Ook heb ik de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd om mijn kennis te vergroten (o.a. EHBO bij honden, Hoe te werken met agressieve honden, Natural Methods to Positive Behavior).

In april 2021 ben ik geslaagd voor de opleiding Kynologisch Instructeur bij Tinley Academie. Tinley Academie is sinds 1999 hét kennisinstituut op gebied van diergedrag. Deze beroepsopleiding is erkend door brancheorganisatie SPPD (Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen) en de Raad van Beheer. 

Van augustus 2020 tot mei 2021 heb ik gedurende de opleiding stage gelopen bij Hondenschool Brabant-Limburg in Overloon. Ik heb daar les gegeven aan cursisten van de Puppycursus en de Basiscursus.  

Integriteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn enkele kernwoorden die ik hoog in het vaandel heb staan. Daarnaast moet het vooral gezellig en plezierig zijn voor ons allemaal!

Neem contact op om te kijken wat ik voor u en uw trouwe viervoeter kan betekenen.

Hopelijk tot ziens!

Hedy