06-11267591 (ook whatsapp) woef@stamboomenbastaard.nl

Huisdierfotografie

Zou je ook wel eens een paar schitterende professionele foto’s willen hebben van je trouwe viervoeter? Boek dan een sessie bij mij, dan zorgen we samen voor een aantal supermooie plaatjes!

Deze fotoshoot is ook superleuk en origineel om cadeau te geven aan andere baasjes!  

Voordat ik met Stamboom & Bastaard aan de slag ging heb ik veel gefotografeerd. Ik maakte fotoshoots van newborns, kinderen, gezinnen & bruiloften. Nu kunnen ook baasjes met hun honden bij mij terecht voor professionele foto’s van hun furever friend!

De shoot vindt in principe plaats buiten in de natuur (regio Uden/Odiliapeel). Een dag voor de shoot kijken we wat het weer gaat doen. Mocht het echt hopeloos worden dan prikken gewoon we een nieuwe datum! Honden kunnen eventueel ook binnen in mijn studio gefotografeerd worden op een witte of een zwarte achtergrond.

Een shoot kost €70.  Inbegrepen zijn mijn tijd, kennis, professionele apparatuur, eventueel mijn studioruimte en een aantal nabewerkte digitale jpg bestanden in hoge resolutie. Houdt qua tijd rekening met ongeveer 1 à 1,5 uur.

Je ontvangt de digitale foto’s via wetransfer, 1-2 weken na de shoot. De bestanden bevatten geen auteursrechten, je kunt er dus mee doen wat je wilt! Denk aan afdrukken of canvas, acrylglas, aluminium, hout, textiel, etc…Ik kan je ook advies geven daarin, en je kunt zelfs via mij bestellen zodat je zeker kunt zijn van een professioneel eindresultaat.

Afspraak inplannen?

Vul het contactformulier in via de website, stuur een mailtje naar woef@stamboomenbastaard.nl of bel/app naar 06-11267591. 

Graag tot ziens!

Hedy